Food Styling Lukas Grossmann
FOODSTYLIST & RECIPE DEVELOPER
For over 10 years, I’ve worked as a freelance food stylist, recipe developer, and culinary consultant. After chef roles in Hamburg and Berlin, I now focus on food styling and creating simple, innovative recipes. My global travels inspire my culinary style, which I apply to projects for magazines, cookbook publishers, and commercial brands. I prioritize appealing food presentation and creative, accessible styling solutions. If you need expert culinary advice and passionate food styling, feel free to reach out.
MY CLIENTS
Gruner & Jahr | Zabert Sandmann | Christian Verlag | Schrot und Korn | Gräfe und Unzer | Bauer Food Experts KG | Essen und Trinken | Chefkoch Magazin | Beef | Effilee | Deli | Lecker | Meine Familie & Ich | Lust auf Genuss | Billa | The Weekender | SisterMag | Apotheken Umschau | Schrot & Korn | Zeit Magazin | Kitchen Stories Iglo | WMF | Rewe | Aldi | Mpreis | Mein Mehl | Loose | Marley Spoon | Hello Fresh | Foodspring |Foodora | Gourmano | Amidori | Nickelodeon | Kaufland | Amapur | Weber | KPM | Demeter | Franz & Co. | Goedecken | Pizza Hut | Tefal | Höffner | Just Spices | Sperali | Felicitas Then | Elbdudler | WSFT Moving Content | Loved | Cutter & Soul | Thjnk | Territory | Lemon One | Siter Mag
CONTACT
Please feel free to contact me via email or by phone at any time!
Mail: info (at) lukasgrossmann . de
Phone: +49 015 7 / 777 164 26
TV Interview
Als „Gast des Tages“ durfte ich in der Sendung der Deutschen Well „Der Tag“ ein wenig aus meinem beruflichen Alltag als Foodstylist berichten und wie ich zu diesem Beruf gekommen bin. Darüber hinaus habe ich mit Jens Olesen darüber sprechen dürfen warum für mich das Reisen stets so wichtig ist, ich nach wie vor einfache Hausmannkost liebe und wie man eine Bohne nach vorne fotografiert. Oder auch nicht.